- Капусту наріжте на квадратні шматочки.
- Моркву вимийте та очистьте. Натріть на тертці по-корейськи.
- Часник очистьте і дрібно наріжте.
- В каструлі з'єднайте капусту, моркву й часник. Посипте цукром. Перемішайте та злегка перетріть руками (капуста має пустити сік).
- До сотейника налийте воду, олію, оцет, додайте сіль, коріандр, перець і куркуму. Перемішайте. Доведіть до кипіння та одразу залийте капусту. Ще раз перемішайте. Покладіть тарілку на капусту і поставте гніт (наприклад, банку з водою). Накрийте рушником. Залиште в теплі на 10 годин або на ніч. Зберігайте в холодильнику.
Поради:
- Приправи використовуйте за власним смаком.
Читайте також: