Окупанти шукають українське підпілля на Луганщині: посилили фільтрацію населення

Події

Російські загарбники на окупованих територіях Луганської області посилили фільтраційні заходи проти місцевого населення, з метою пошуку українського підпілля.

Про це інформує Центр національного спротиву.

Українські партизани повідомили, що у низці населених пунктів російсько-окупаційні війська провели низку перевірок документів у місцевого населення, а також провели обшуки у будинках.

“Ворог боїться не тільки роботи наших розвідувальних груп, а й розуміє, що більшість місцевого населення, яке перебуває в тимчасовій окупації, готові продовжувати чинити опір окупанту, і передавати інформацію про особовий склад і техніку противника”, – йдеться в повідомленні.

Також у ЦНС закликали продовжувати передавати інформацію про ворога, щоб прискорити звільнення території від загарбників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські загарбники на тимчасово окупованих територіях залучають дітей до співпраці з армією країни-агресорки.

Крім того, ми раніше інформували, що російські загарбники на Луганщині почали мобілізувати студентів денної форми навчання до лав окупаційних військ.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *