Дорадо, запечений у духовці з лимоном та базиліком: рецепт розкішної та дієтичної страви

Другі страви
  1. Рибу очистіть від луски, обріжте плавці, видаліть нутрощі та зябра. Промийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Зробіть 3-4 надрізи з одного боку і натріть перцем і сіллю.
  3. Оливкову олію змішайте з розмарином і промажте рибу з двох боків. Залишіть маринуватися 20 хвилин.
  4. Лимон наріжте на часточки.
  5. У кожен надріз вкладіть часточку лимона, а в черевце – кілька часточок і базилік.
  6. Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 20-25 хвилин. Викладіть на блюдо і прикрасьте овочами чи зеленню.

Порада:

  • Спеції використовуйте на свій смак.
  • Базилік можна замінити на будь-яку іншу ароматну зелень

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *