- Рибу очистіть від луски, обріжте плавці, видаліть нутрощі та зябра. Промийте та обсушіть паперовим рушником.
- Зробіть 3-4 надрізи з одного боку і натріть перцем і сіллю.
- Оливкову олію змішайте з розмарином і промажте рибу з двох боків. Залишіть маринуватися 20 хвилин.
- Лимон наріжте на часточки.
- У кожен надріз вкладіть часточку лимона, а в черевце – кілька часточок і базилік.
- Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 20-25 хвилин. Викладіть на блюдо і прикрасьте овочами чи зеленню.
Порада:
- Спеції використовуйте на свій смак.
- Базилік можна замінити на будь-яку іншу ароматну зелень
Читайте також: