Був у відрядженні: чоловік, який займається реабілітацією військових, неочікувано розбагатів

курйози

Киянин Павло, перебуваючи у відрядженні у Кременчуці, купив свій перший у житті лотерейний білет і виграв велику суму.

Про це повідомляє msl.ua.

Павло – фізіотерапевт, який багато років займається реабілітацією військових. Після роботи друзі з Кременчука запросили його на прогулянку, під час якої вони випадково натрапили на точку продажу лотерейних білетів.

“Купівля білета – абсолютно спонтанне рішення. Ми підійшли до продавця, подивилися на весь асортимент лотерей, і серед них я обрав “Лото-Забава”, бо щось чув про цю лотерею”, – пояснив Павло.

Він настільки не надав значення цій події, що залишив білет у друзів. Однак після повернення до Києва він згадав про лотерею і вирішив подивитися, чи є якась інформація про виграшний білет. На сайті лотереї він побачив, що виграшний білет куплено у Кременчуці.

“Я подумав, а раптом це мій білет? Я зателефонував друзям, попросив знайти мій білет і надіслати мені його фото. Виявилося, що цей білет і був виграшним”, – розповів Павло.

За його словами, він сприйняв виграш дуже спокійно, без емоцій. А про свій феноменальний успіх каже: “Зорі зійшлися!”. Також він повідомив, що ще не вирішив, на що витратить виграш, але частину цих коштів він планує задонатити.

Нагадаємо, студент пішов по шкарпетки для дідуся, а знайшов 135 тисяч доларів. Він здивував вчинком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *