Відома американська акторка вперше заявила про вагітність на червоній доріжці “Оскар-2024”

Гламур

Сьогодні, 10 березня, зірка фільму “Класний мюзикл”, акторка Ванесса Гадженс, прийшла на 96-ту премію “Оскар” в Голлівуді й потішила шанувальників радісною новиною.

Так, 35-річна знаменитість на червоній доріжці Кінопремії продемонструвала свій помітно округлий животик і таким чином заявила, що перебуває при надії. У кадрі для папараці Ванесса позує в обтислій чорній сукні, яка підкреслила її цікавий стан. Свій вишуканий образ вона доповнила кольєм на шиї.  

Зазначимо, Ванесса Гадженс перебуває у шлюбі з 27-річним професійним спортсменом Коулом Такером, який освідчився коханій наприкінці 2022 року у Парижі. А вже наступного року закохані зіграли весілля на узбережжі Карибського моря  в Мексиці.

Нагадаємо, сьогодні, з 10 на 11 березня, розпочнеться щорічна премія “Оскар”, яку отримають лауреати за досягнення в області кінематографа за минулий рік. Редакція сайту ТСН пильно стежитиме за урочистою церемонією та першою повідомить усіх лауреатів кінопремії. Раніше ми писали – де та о котрій дивитися кінопремію “Оскар 2024”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *