“Атлетіко” у серії пенальті здолав “Інтер” і став останнім чвертьфіналістом Ліги чемпіонів (відео)

Спорт

Мадридський “Атлетіко” приймав міланський “Інтер” в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Основний і додатковий час поєдинку на стадіоні “Метрополітано” в Мадриді завершився перемогою господарів з рахунком 2:1, а в серії пенальті “матрацники” вирвали путівку до чвертьфіналу турніру.

У першій грі між цими командами “Інтер” вдома здолав “Атлетіко” з рахунком 1:0. Тож команді Дієго Сімеоне у домашній зустрічі необхідно було обов'язково перемагати, аби претендувати на вихід до наступної стадії.

Завдання “матрацників” ускладнилося на 33-й хвилині, коли Федеріко Дімарко вивів “нерадзуррі” вперед після передачі Ніколо Барелли.

Проте іспанський клуб дуже швидко відповів своїм голом – на 35-й хвилині Антуан Грізманн зреагував на відскок м'яча у чужому штрафному та розстріляв ворота Янна Зоммера.

У другому таймі “Атлетіко” влаштував шалений тиск на ворота лідера чемпіонату Італії в надії забити ще один гол і перевести гру до екстратаймів. Це дало свої плоди на 87-й хвилині, коли Мемфіс Депай скористався передачею Коке та з меж штрафного відправив м'яч у кут воріт міланського клубу.

Таким чином, на команди чекали два додаткові тайми по 15 хвилин, де вони не змогли вразити ворота одна одної. Відтак переможець двоматчевого протистояння визначався у серії пенальті.

Огляд матчу “Атлетіко” – “Інтер”

Буде додано незабаром.

Нагадаємо, жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів заплановане на п'ятницю, 15 березня.

Фінал Ліги чемпіонів-2023/24 відбудеться 1 червня на стадіоні “Вемблі” в Лондоні.

Читайте також:

“Боруссія” Дортмунд обіграла ПСВ і вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів (відео)

“Арсенал” із Зінченком у серії пенальті здолав “Порту” та вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (відео)

“Барселона” перемогла “Наполі” та вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *