Як готують яблучний пиріг німецькі господині: простий рецепт

Десерти

Яблучний пиріг – напевно, найпопулярніший пиріг у світі, для начинки якого використовуються яблука. Оскільки вони є одними з найдоступніших фруктів, яблучний пиріг – серед основних десертних страв у різних європейських країнах. Готують його і в Німеччині.

Розповідаємо, як приготувати німецький яблучний пиріг.

Інгредієнти для яблучного пирога:

  • яблука  – 4 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 400 г
  • масло вершкове – 190 г
  • цукор – 250 г
  • цукор ванільний – 3 ч. л.
  • кориця – за смаком
  • розпушувач – 3,5 ч. л.

Як готувати яблучний пиріг по-німецьки:

  • Яблука наріжте скибочками, посипте корицею.
  • Поставте яблука в каструлі з невеликою кількістю води нагріватися на невеликому вогні.
  • Змішайте масло, звичайний і ванільний цукор, яйце.
  • Окремо змішайте борошно з розпушувачем. Додайте рідку суміш і замісіть тісто.
  • Готове тісто поділіть на дві частини. Одну викладіть до форми, змащеної олією, зверху на неї яблука, а другу частину тіста накришіть зверху.
  • Випікайте пиріг у духовці, розігрітій до 175 градусів, протягом 50 хвилин.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *