Салат із пекінською капустою, копченою грудкою, огірком та сиром: швидкий рецепт для святкового столу

Салати
  1. Пекінську капусту промийте під холодною проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Наріжте соломкою, а товсті частини листа приберіть.
  2. З копченої грудки зніміть шкірку, зріжте м’ясо з кісток і наріжте соломкою.
  3. Огірки та твердий сир також наріжте соломкою.
  4. Часник подрібніть.
  5. З кукурудзи злийте рідину.
  6. У мисці поєднайте всі інгредієнти: пекінську капусту, копчену грудку, кукурудзу, твердий сир, огірок, часник. Додайте перець, сіль та майонез. Перемішайте. Викладіть у салатник.

Поради:

  • Копчену грудку можна замінити відвареною.
  • За бажання салат посипте зеленню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *