Стрижки, що старять: які зачіски не радять робити жінкам після 50

Різне

Багато жінок старше 50 намагаються мати молодший вигляд, бути в 50, як у 40, а то й як у 30. Але важливіше, напевно, знайти свій образ, підібрати стрижку, яка прикриє сліди старіння, гусячі лапки чи зморшки на шиї і не приховає природну красу. Тобто зачіску, яка не зробить жінку старшою на вигляд. Які стрижки, зачіски стилісти не рекомендують жінкам після 50.

Які стрижки, зачіски нададуть віку та зроблять жінку старшою на вигляд

Розпущене довге волосся

Якщо жінці за 50, то з довгим волоссям вона, найімовірніше, буде схожа щонайменше на “русалку”, а то й гірше.

Але це не означає, що жінкам старшого віку треба цілковито відмовитися від довгого волосся. Зрілі жінки можуть мати гарний вигляд і з довгим – варто лише знайти потрібну довжину та стиль, який вам підходить.

Хвіст або пучок

Так, колись були часи, що можна було зробити гарний хвіст чи пучок, зібравши все волосся разом. Але це було тоді, коли шкіра при цьому не збиралася у зморшки, а в кольорі волосся не пробивалося срібло сивини. Та коли вже 50, а може й більше, на шкірі з'явилася пігментація, є друге підборіддя, зморшки – хвости чи пучки матимуть щонайменше недоречний виляд. Розпускайте хвіст, пучок, зробіть гарну стрижку, укладання і прикрийте вуха, щічки.

Коса

Коса – це щось таке патріархальне, молодій дівчині вона може додати серйозності, простоти, недоступності. Жінці за 50 коса може додати “зайвої довжини” років.

“Прямі” стрижки з прямим чубчиком

Йдеться, наприклад, про каре з прямими зрізами та чубчиком, будь-які стрижки, які прямими лініями обрамляють обличчя. Хоча зачіска гарна, але не завжди підходить для жінок старшого віку.

Чубчик може бути розумним способом оновити зачіску в модному ключі. Але “якщо не зробити його належним чином, ви можете мати не дуже молодий і такий, що надзвичайно старить, стиль”, – зазначають експерти.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *