Нічні вибухи у Дніпрі: місцева влада повідомила про атаку росіян на область

Події

Протягом минулої доби, 1 квітня, російська армія атакувала Дніпропетровську область. Ввечері ворог запустив ракету по Кривому Розу, вночі – намагався завдати ударів безпілотниками.

Про ситуацію в області повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Вночі сили ППО знищили над областю дев'ять дронів: у Дніпрі, а також у Дніпровському, Нікопольському, Павлоградському, Синельниківському, Кам'янському районах.

“Через падіння уламків в обласному центрі виникло два займання, які оперативно загасили. Пошкоджені двоповерхова будівля та пожежна частина. Ніхто не постраждав”, – йдеться у повідомленні. 

 У Кривому Розі через вечірню атаку росіян вибиті вікна у трьох дев'ятиповерхівках, пошкоджено автомобілі. Крім того, зачепило високовольтну лінію електропередач. Потерпіла одна жінка. 

Своєю чергою, голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул наголосив, що станом на ранок у місті усі служби, лікарні, соціальні установи працюють. 

“Пожежа в лісосмузі, що виникла після удару, була оперативно ліквідована. За інформацією на ранок, постраждали близько 10 багатоповерхових будинків, де вибиті вікна в квартирах і під'їздах. Наслідки ще уточнюються”, – йдеться у повідомленні. 

З його слів,  ведуться відновлювальні роботи на постраждала і ЛЕП. Електропостачання району забезпечене. 

Сьогодні вранці російська армія кілька разів вдарила по Нікопольщині артилерією і дронами-камікадзе. Поцілила по райцентру та Червоногригорівській громаді. Наслідки з'ясовуються, наголосив Лисак.

Як повідомлялися, вночі 2 квітня окупанти атакували енергетичні об'єкти Дніпропетровщини і Кіровоградщини. Сили ППО знищили три дрони над півдні Дніпропетровської області.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *