Дуже красиву та смачну глазур можна приготувати з сухого молока. З нею досить просто працювати, вона не вимагає особливого досвіду, а ще швидко засихає. Головне — взяти три компоненти і витримати пропорції:
Конкретних кроків приготування цієї глазурі на паску немає. Потрібно просто змішати всі компоненти. Паска вже повинна охолонути.
- Змішавши, зверніть увагу на консистенцію глазурі. Якщо ви думаєте, що маса надто рідка, можна додати трішки сухого молока. Якщо ж надто густа — більше згущеного молока.
- Готову глазур потрібно нанести на паску. Найзручніше робити це за допомогою силіконової лопатки.
- Зачекайте, щоб вона застигла. На це піде приблизно 30 секунд-1 хвилина.
Читайте також: