Дружина Євгена Кота розсекретила свою вагу та зізналася, скільки кіло набрала під час вагітності

Гламур

Дружина учасника “Танців з зірками”, українського хореографа Євгена Кота, танцівниця Наталія Татарінцева розповіла про свою вагу та зміни в тілі під час першої вагітності.

У своєму фотоблозі Наталя зізналася, що вона вже на 28-му тижні вагітності. За словами танцівниці, за цей час вона погладшала на 9 кг і нині її загальна вага становить 62 кг. Окрім того, Наталія поділилася, за якими змінами спостерігає у своєму тілі. Як зізнається дружина Євгена, у неї дедалі частіше з'являються набряки та стає більш помітним целюліт й нові розтяжки.

Втім, попри все підписники Татарінцевої невтомно нагадують танцівниці, що вона має чудовий тендітний вигляд і їй личить цей стан. Також блогерка розповіла про те, що за останній період вона навчилася “радіти маленьким речам, секундним поглядам і тривалішим поштовхам”.

Зазначимо, подружжя сповістило про майбутнє поповнення у родині наприкінці 2023 року за допомогою зворушливого ролику. А нещодавно Євген та Наталія організували гендер-паті, де розсекретили стать майбутнього первістка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *