Ясновидець побачив, як зміниться Україна після війни: він здивував передбаченням

курйози

Ясновидець Валерій Шатилович вважає, що після закінчення війни в Україні життя налагодиться – буде відбудова і покращиться матеріальний стан людей.

Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу “Поговоримо”.

Ясновидець Валерій Шатилович, який передбачив закінчення війни в Україні 2026 року, каже, що ще на початку пандемії коронавірусу він бачив видіння – знищені обстрілами будинки. Він зазначив, що тоді не міг уявити, що РФ нападе на Україну та цинічно вбиватиме людей.

“Зараз я бачу картини нових будівель. Я чую, що люди купують нові гарні речі, починають жити краще. І ці картини приходять самі собою. Тобто я розумію, що закінчиться цей етап страждань і Україна житиме добре. І це тільки недавно почало приходити. От я сьогодні йшов і бачу – якась інша вулиця, все відремонтовано, гарно. Люди різні ходять, розмовляють різними мовами. Тобто інший рівень життя. І я думаю, що це добрий знак”, – сказав ясновидець.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, відьма-тарологиня Марія Тиха вважає, що Росія не переможе у війні проти України. Вона передбачає, що під час війни РФ може навіть втратити свою територію.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *