Що треба носити жінкам за 50, щоб мати ефектний і розкішний вигляд: поради стилістів

Різне

Неважливо, скільки жінці років, важливіше, якою вона почувається у цьому віці. Модні експерти й стилісти рекомендують жінкам за п’ятдесят підкреслювати свою елегантність і природну красу простими, але вишуканими речами. Такий одяг маскуватиме недоліки фігури, підкреслюючи красу, освіжатиме й омолоджуватиме образ. Розповідаємо, що треба носити після 50, щоб мати ефектний і приголомшливий вигляд.   

Масивні прикраси

Якщо грамотно і зі смаком акцентувати свій одяг масивними мінімалістичними прикрасами, вони перетворять навіть повсякденний одяг на приголомшливе вбрання. Жінкам за 50 варто звернути увагу на масивні статусні прикраси з металу, дерева чи каміння, які додаватимуть аутфіту елегантності та досконалості.

Джинси

Це одна з основних речей у гардеробі, що здатна омолодити образ на десяток років. Ідеальним вибором для жінки за п’ятдесят будуть прямі класичні джинси монохромного синього відтінку. Їх можна доповнити ременем коричневого кольору, тоді образ буде дійсно досконалим і розкішним водночас.

Сукня

Кожна жінка повинна мати у своєму гардеробі декілька суконь. Для жінок за 50 ідеальними будуть сукні прямого крою довжини міді у пастельних кольорах. Щоб увиразнити свій аутфіт, можна акцентувати одяг масивними прикрасами. Такий образ буде доречним для прогулянок, зустрічей у кафе та романтичних побачень.

Спідниця нижче коліна

Така спідниця вирішує одразу кілька завдань. Вона маскує недоліки фігури, витягуючи силует, закриває коліна, які видають вік, робить образ елегантним. Стилісти рекомендують вибирати спідниці міді-довжини, а також максі. Доповнити образ можна клубним піджаком чи сорочкою у класичному стилі.

Якісна нижня білизна

Дорога білизна, як вища освіта, її не видно, але вона відчувається. Кожна жінка, яка хоче бути ефектною та неперевершеною, має носити якісну дорогу нижню білизну. Адже така річ робить будь-яку пані впевненою в собі, що вкрай важливо для досконалого образу.

Лофери, кеди чи човники на невисоких підборах

Якщо взуття негарне, неякісне чи старе – це одразу псує загальний образ, яким би він не був дорогим чи елегантним. Для жінок за 50 ідеальним вибором будуть лофери, кеди та човники на низькому підборі. Таке взуття чудово пасуватиме до будь-якого стилю, до того ж, воно має елегантний вигляд і дуже зручне.

Сумка-шопер зі шкіри

Для жінок за п’ятдесят маленькі сумочки, які зараз на піку популярності, неактуальні. Стилісти рекомендують мати у своєму модному арсеналі сумку-шопер, із якою можна ходити на прогулянки чи зустрічі, а потім заскочити до супермаркету за закупами. Така модель акцентує будь-який образ і буде завжди доречною.

Читайте також:

Стильні стрижки на середнє волосся: “боб”, “лоб” і “моб”

Фортуна, гроші та успіх завжди на їхньому боці: названо імена найщасливіших жінок

Топ-5 коротких стрижок з косим чубчиком: еталонні зачіски, які кардинально змінюють образ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *