Для привернення щастя і кохання: місця в оселі, де потрібно поставити спатифілум

Щоб ця рослина притягувала до вашої оселі позитивну енергетику, потрібно її розташувати у “правильному” місці.

Де в помешканні має стояти спатифілум, щоб він залучав кохання і щастя

Найкраще, звісно, “жіноче щастя” буде рости на підвіконні. За феншуєм, віконні прорізи вважаються особливими “фільтрами”, які допомагають захистити житло від проникнення негативної енергетики. Саме тому якщо на підвіконні стоїть спатифілум, він захищає добробут оселі.

Однак варто бути обережними, якщо підвіконня виходить на південь. Таке місце не найвдаліше, адже ця рослина полюбляє напівтінь, а тому може навіть загинути через надмірне сонце.

Чи можна тримати спатифілум у спальні

Ідеальним місцем в оселі для спатифілума вважається саме спальня. Навіть існує повір'я – якщо поставити горщик з цією рослиною поряд  з ліжком, покращиться якість сну та зміцняться сімейні зв'язки.

Якщо ж ви перебуваєте у пошуках справжнього кохання, тоді краще ставити квітку в центрі помешкання. Так, за твердженням езотериків, ви швидше знайдете свою другу половинку.

Щоб привернути кохання та знову запалити вогонь пристрасті, розміщуйте спатифілум у південно-західному секторі помешкання. Додати любовної енергії можна, якщо взяти рожевий горщик чи підставку.

Мрієте про дітей? Тоді вам краще ставити квітку в західній частині оселі. Цього разу краще обирати горщик сріблястого або білого кольору.

А ось щоб покращити своє матеріальне становище, залучити додаткові джерела доходу, краще обрати південно-східний сектор. Він відповідає за фінансовий добробут.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *