Чим підживити тюльпани, щоб вони цвіли якнайдовше

Різне

Подовжити цвітіння тюльпанів можна за допомогою правильного підживлення. Вчасне та ефективне внесення добрив  подовжить термін цвітіння рослин та допоможе їм розкритися у всій красі. 

Коли та чим підживити тюльпани навесні

На першому етапі, коли лише заявляться паростки тюльпанів, для активного росту їм потрібне азотне добриво.

Найкращим добривом є аміачна селітра. Воно найкраще підходить, тому що рослини його добре сприймають навіть за низьких температур, що трапляється ранньою весною досить часто.

40 г аміачної селітри розчиняють у 10 л води розмішують та поливають молоді паростки тюльпанів.

Наступне підживлення проводять після вегетативного періоду в тюльпанів, під час бутонізації.

В цей час найкраще підійде така суміш. Зробіть 10 літрів розчину коров’яку у співвідношенні одна частина коров'яку до 30 води. Додайте до цих 10 літрів 30 г суперфосфату та сірчанокислого калію.

Коли тюльпани починають цвісти, підгодуйте рослини також. Для цього розчиніть 15 г калійної селітри та 30 г суперфосфату в 10 літрах води та полийте цим квіти.

Скористайтесь розчином, який забезпечить тривале цвітіння тюльпанів та яким можна підгодовувати рослини на різних етапах росту. Розчиніть у відрі води склянку попелу, 30 г калійної солі, та 50 г суперфосфату та полийте  розчином тюльпани. Це підживлення подовжить їхнє цвітіння, а самі квіти стануть ще яскравішими, кольори — насиченішими.

Внесення добрив на всіх етапах вирощування квітів забезпечить їхнє довготривале та пишне цвітіння.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *