Як стильно носити шарф в сезон 2023/2024

Різне

Шарф — невіддільна  частина осінньої пори та зимового образу. Об'ємний шарф в холодний сезон — не лише практична, а й водночас ефектна річ гардероба. Вдало підібраний шарф допоможе мати гарний вигляд за будь-якої погоди. 

Серед популярних  прийомів — поєднання різних відтінків коричневого в одному образі та шарфу, шарф як яскравий елемент у поєднанні з джинсовим одягом чи  будь-яким однотонним верхнім одягом. 

Шарф, підібраний відповідно до кольору вашого вбрання, завжди має дуже стильний вигляд. Популярними 2023 року є шарфи з пальтової тканини, ідентичні матеріалу вашого верхнього одягу. Ви можете вибрати шарф із такої ж тканини як матеріал пальта, або підібрати інший матеріал у тон.

Як зав'язати шарф

Стилісти пропонують, як просто зав'язати шарф, щоб він виглядав красиво і стильно з будь-яким доповненням в одязі.

Шарф можна просто перекрутити на шиї, красиво його розпрямивши, і це вже буде непогано. Популярний спосіб зав'язати його — своєрідний “вузол”, який вимагає вже певного вміння.

Елегантний спосіб зав'язати його, обернувши навколо шиї, зав'язавши його спереду, після чого завести вільні кінці ззаду, де їх знову зав'язати та сховати під шарф. 

Для створення ефектного образу достатньо просто накинути шарф на плечі або обгорнути ним декілька разів шию.

Як носити шарф

Яскравий смугастий чи в клітинку шарф стане акцентом вуличного образу.  Він  матиме гармонійний вигляд, якщо якийсь із кольорів шарфа повторить колір сумки, взуття. Чудово смугасті шарфи пасуватимуть до однотонного вбрання. Їх можна зав'язати спереду, назад, на бік для створення стильного образу.

Колір однотонного шарфа чудово поєднується з подібним кольором одягу. Виберіть однотонний шарф, який перегукуватиметься кольором  одягу, і просто накиньте його на плечі — й ви отримаєте ефектний і креативний образ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *