Позитив вперше прокоментував весілля своєї колишньої і зізнався, чому приховує нову кохану

Український співак Олексій Завгородній, він же Позитив, розповів про нову кохану та прокоментував одруження ексдружини, дизайнерки Анни Андрійчук.

Як зізнається зірка, його дівчина, з якою вони розпочали стосунки ще до повномасштабного вторгнення, вже готова публічно розповідати про їхнє кохання. Втім, сам Позитив переконаний, що наразі на тлі війни це робити не варто:

“Я дуже сильно хотів зробити це на День усіх закоханих, поділитися. Бо моїй другій половинці це важливо. Але потім я сказав, що давай поки не будемо, бо багато інших новин… Десь приємні, десь неприємні. Я дуже хочу це правильно зробити”, – пояснив артист у програмі “Муз_Тренд”.

Окрім того, виконавець поділився, що вже давно не слідкує за життям колишньої дружини. Так, Позитив навіть не знав про заміжжя Анни Андрійчук й не бачив її фото з весілля, які активно ширилися Мережею. Однак, артист переконує, що розійшлися вони без скандалів.

“Я не знаю. Я не спілкуюся з нею. Ми востаннє нормально з нею закінчили розмову”, – відповів Позитив.

Нагадаємо, нещодавно Позитив привітав співачку Надю Дорофєєву з днем народження й показав архівні фото з нею, де артистку просто не впізнати.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *