Валентина Хамайко розчулила фото з чоловіком і дітьми поблизу їхнього будинку

Гламур

Ведуча каналу “1+1 Україна” Валентина Хамайко вперше за тривалий час показала спільні родинні фото.

Так, у своєму фотоблогу Валентина опублікувала спонтанне фото, на якому позує на тлі заміського будинку з чоловіком Андрієм Оністратом і їхніми чотирма дітьми. За словами знаменитості, такі світлини завжди даються непросто, адже у дітей бувають різні настрої.

“Майже спонтанне родинне фото, але на всіх цих спільних знімках є незадоволений персонаж, роздратований і той, хто “мочить коні”, – розповіла зірка.

Також Хамайко поділилася їхньою особливою традицією щоразу навесні збиратися великою родиною та робити фото на згадку. Зокрема, ведуча порівняла минулорічний кадр з тим, який вони вже зробили цьогоріч з дітьми, чоловіком і його батьками. Знаменитість підкреслила, що через важку втрату 21-річного сина Оністрата Остапа, його більше ніколи не буде поруч з рідними. Втім, він назавжди залишиться в пам’яті та на портретах в кімнаті.

“Останнє спільне фото з Остапом. Діти трошки виросли і подорослішали… Остап дивиться на нас з фото”, – розчулила Валентина.

Нагадаємо, 21-річний пасинок Валентини Остап героїчно загинув на фронті під час виконання бойового завдання. Ця трагічна подія перевернула життя родини на до та після.

Нагадаємо, нещодавно співак MELOVIN вперше поділився подробицями трагедії у родині. Під час ворожого обстрілу Одеси у зірки загинула сестра.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *