Приготування:
- Розігрійте духовку до 180°C. Добре змастіть форму для випікання кексів і злегка присипте її борошном, щоб уникнути прилипання.
- У мисці збийте розм’якшене масло і цукор.
- Додайте яйця по одному, добре перемішуючи після кожного.
- В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль.
- Додайте сік і цедру 1 лимона в тісто і продовжуйте перемішувати.
- Поступово додайте борошняну суміш, помішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
- Після цього додайте йогурт до тіста.
- Заповніть форми кексів тістом приблизно на дві третини.
- Випікайте кекси у попередньо розігрітій духовці приблизно 15-20 хвилин або доки вони не стануть золотисто-коричневими і вставлена шпажка не вийде чистою.
- Дайте кексам трохи охолонути у формі, перш ніж обережно вийняти їх.
- Ретельно змішайте сік 1 лимона та цукрову пудру, поки не утвориться однорідна глазур.
- Полийте лимонною глазур’ю охолоджені кекси.
Читайте також: