Неймовірно ніжний десерт: рецепт глазурованих лимонних кексів

Випічка і страви з борошна

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Добре змастіть форму для випікання кексів і злегка присипте її борошном, щоб уникнути прилипання.
  2. У мисці збийте розм’якшене масло і цукор.
  3. Додайте яйця по одному, добре перемішуючи після кожного.
  4. В окремій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль.
  5. Додайте сік і цедру 1 лимона в тісто і продовжуйте перемішувати.
  6. Поступово додайте борошняну суміш, помішуючи, поки не утвориться однорідне тісто.
  7. Після цього додайте йогурт до тіста.
  8. Заповніть форми кексів тістом приблизно на дві третини.
  9. Випікайте кекси у попередньо розігрітій духовці приблизно 15-20 хвилин або доки вони не стануть золотисто-коричневими і вставлена ​​шпажка не вийде чистою.
  10. Дайте кексам трохи охолонути у формі, перш ніж обережно вийняти їх.
  11. Ретельно змішайте сік 1 лимона та цукрову пудру, поки не утвориться однорідна глазур.
  12. Полийте лимонною глазур’ю охолоджені кекси.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *