Голові Броварської РДА, який напідпитку вчинив ДТП, обрали запобіжний захід – подробиці, фото

Ексклюзив ТСН

Голові Броварської РДА Володимиру Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП з чотирма постраждалими, Шевченківський суд Києва 27 квітня обрав безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою строком на два місяці.   

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Як розповів кореспондент ТСН Олександр Романюк, Майбоженку відмовили у праві щодо внесення застави, як і просили прокурори. Водночас адвокати будуть подавати апеляцію і просити більш м'який захід для Майбоженка. Але провину свого клієнта вони не заперечують.

“Прокурори обіцяють, що якщо адвокати обвинуваченого оскаржать рішення – то вони так само наполягатимуть на цілодобовому арешті і чекатимуть завершення слідства”, – додав кореспондент.

Володимир Майбоженко провину визнає і каже, що нібито перший раз перебував у такому стані за кермом і виправдань цьому нема. Підозрюваний також обіцяє допомагати потерпілим в аварії навіть перебуваючи у СІЗО. 

Його адвокат каже, що згодом з ними спробують вийти на зв'язок і з'ясувати, яка допомога потрібна.

Нагадаємо, ввечері 26 квітня у Броварах очільник районної військової адміністрації Володимир Майбоженко, перебуваючи напідпитку, влетів на авто в натовп, внаслідок чого четверо людей отримали травми. ДТП він скоїв на власному автомобілі Volvo. 

Драгер показав у крові чоловіка – 2,31 проміле алкоголю. 

За інформацією Київської ОВА, в ДТП у Броварах постраждали: 32-річна мама з донькою 2,5 років, а також двоє чоловіків 29 та 26 років. 

У дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови. В решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. 

Очільник Київської ОДА Руслан Кравченко вже заявив, що Володимира Майбоженка буде звільнено.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *