“Можливі серйозні переговори”: астролог Влад Росс зробив прогноз на травень і відповів, що буде на фронті

курйози

Відомий астролог Влад Росс вважає, що травень буде сприятливим для України, проте на фронті можливі серйозні загострення та навіть просування російської окупаційної армії.

Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу “Астрофеномен”.

“У травні Плутон стає ретроградним. А Плутон – це символ смерті, війни. А тому у травні очікується тяжка ситуація на фронті. Можуть бути проблеми в Часовому Яру, частину міста ми можемо втратити. Є велика небезпека, щоб не стався прорив фронту на Запоріжжі. У травні може бути складна ситуація”, – пояснив астролог.

Влад Росс також каже, що економіку України у травні очікує зростання.

“З іншого боку – закінчився ретроградний Меркурій, який переходить до знака Тельця. А тому від середини травня Меркурій у знаку Тельця сприятиме економіці України. Буде велика можливість для зростання нашої країни. 23 травня Венера перейде до знака Близнят, 26 травня Юпітер теж перейде до цього знака зодіаку. А це означає можливі серйозні переговори. Ми можемо забути про обвал гривні, навпаки – вона укріпиться. Дуже добре піде торгівля. Загалом травень оптимістичний, проте на фронті буде тяжко. Але нам дуже швидко поставлять зброю”, – каже він.

Влад Росс також передбачає нові теракти в Росії, статися вони можуть на початку травня.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Раніше переможниця “Битви екстрасенсів”, тарологиня Яна Пасинкова за допомогою карт Таро зробила передбачення стосовно “співпраці Росії та НАТО”. Вона вважає, що йдуть таємні переговори.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *