Жінка, якій заборонили ходити на роботу, до пабів і школи, показала, якою була до татуювань – фото

курйози

Британка, якій заборонили ходити на роботу, до пабів і школи через екстремальну зовнішність, показала, який мала вигляд до того, як почала робити тату.

Про це пише Daily Mail.

46-річна Мелісса Слоан набила перші малюнки на тілі ще у 20 років. Зараз вона навіть не знає їхньої точної кількості, але каже, що їх понад 800.

Жінку звільнили з роботи, а на нову відмовляються брати, їй заборонили відвідувати тату-салони, бо її обличчя “не піддається корекції”, також її не пускають до пабів. Не можна Меліссі ходити і до школи, де навчаються її діти. А нещодавно вона поскаржилася, що не може здати на права, бо інструктори “бояться її”.

Близько 20 років тому Слоан мала такий вигляд:

В інтерв'ю мама сімох дітей розповіла, що зараз знову намагається завагітніти. Мелісса, яка самотужки робить собі тату, набиваючи щонайменше по три на тиждень, поклялася припинити це в разі вагітності.

“Я не робитиму татуювань близько дев'яти місяців. Боюся, що це завдасть шкоди дитині, яка буде всередині мене. Я також кину палити і не вживатиму алкоголь”, – заявила вона.

Нагадаємо, який вигляд має дівчинка, яка танцює бровами, з вірусної реклами через 14 років. Також вона розкрила правду про знімання.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *