Росіяни прорвалися до Красногорівки: що кажуть в ЗСУ

Війна

Підрозділи Сил оборони заблокували штурмові групи армії РФ, які прорвалися до міста Красногорівка Мар'їнської міської громади Покровського району Донецької області.

Про це в ефірі Армія TV розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” підполковник Назар Волошин.

“Ворог прорвався до міста малими штурмовими групами та засів на території вогнетривкого заводу. Зусиллями наших підрозділів, зокрема 59-ї бригади, ворога було блоковано і він поки що перебуває там”, – розповів Назар Волошин.

За його словами, ворог відрізаний від постачання боєкомплекту. А ЗСУ повністю тримають під вогневим контролем і Красногорівку, і її околиці. Впродовж минулої доби українські бійці знищили близько 30 ворогів на підходах до міста.

Назар Волошин також розповів, що росіяни штурмують околиці селища Нетайлове і намагаються наступати на східній частині Первомайського.

“Біля Невельського вони також заходять малими групами, контратакують, наші воїни їх відбивають”, – додав спікер.

Нагадаємо, 8 травня з'явилися свіжі кадри з Красногорівки на Донеччині, яку росіяни намагаються “звільнити”. Вони продовжують ФАБами, “Градами”, мінометами та касетними боєприпасами обстрілювати будівлі міста, де ще перебувають люди.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *