Французька класика: рецепт смачного лінивого жульєну

Другі страви

Приготування

  1. Помийте та наріжте невеликими шматочками куряче філе.
  2. Шампіньйони та помідори наріжте скибочками.
  3. Броколі розділіть на суцвіття.
  4. Змастіть форму олією, викладіть в один шар м’ясо, поверх нього гриби, броколі та помідори.
  5. Змішайте яйця, сметану, подрібнений часник, мускатний горіх, червоний і чорний перець та сіль.
  6. Залийте яєчною заправкою м’ясо з овочами, викладіть зверху шматочки моцарели та листя шпинату.
  7. Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
@_kryvol_ Готуємо, трошки #україна #ukraine #їжа #готуємо ♬ Theme from “A Summer Place” – Percy Faith And His Orchestra

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *