Приготування:
- Помийте та запечіть перці капі й голівку часнику в розігрітій до 200°С духовці 15-17 хв.
- Коли перці охолонуть, зніміть шкірку, зробіть поздовжній надріз та обережно виберіть зернята.
- Змішайте крем-сир і тунець в олії у співвідношенні 1:1.
- Додайте до суміші рублену кінзу, трохи зеленої цибулі, сік і цедру лайма, сіль, перець. Перемішайте виделкою, в жодному разі не блендеріть.
- Із хліба на заквасці зробіть грінки, намастіть їх запеченим часником.
- Розкрийте перець і наповніть його намащенням, закрийте та викладіть на грінку.
Подавайте такі перці, як холодну закуску, з рожевим вином.
Читайте також: