Єлизавета Глінська різко відповіла на чутки про вагітність і показала фото з маленьким хлопчиком

Гламур

Відома українська шеф-кухарка, ексучасниця та суддя шоу “МастерШеф” Ліза Глінська різко відповіла фанам, які цікавляться її вагітністю.

Так, раніше Мережею ширилися чутки про нібито поповнення у родині Глінської. Тривалий час кулінарка не коментувала їх. Втім, нині порушила мовчання й спростувала цей факт. За словами Лізи, такі надокучливі безпідставні здогадки лише дратують її.

“У мене це викликає купу обурення й роздратування. Невже я десь з кимось ділилася такою новиною? Ні! Таких заяв ніде не було. Таких повідомлень десятки. Цікаво, де тактовність і вихованість”, — написала шеф-кухарка.

Натомість знаменитість скористалася нагодою та під фото, де її підписники розгледіли “вагітність”, опублікувала посилання на збір коштів для ЗСУ. І додала, що це точно допоможе “заспокоїтися”.

Водночас Ліза сповістила, що стала хрещеною мамою для хлопчика Лева і показала атмосферну світлину з церкви та як бавиться з похресником на галявині.

Нагадаємо, раніше Ліза Глінська ділилася, як виховує 11-річного сина свого чоловіка та які конфлікти між ними виникають.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *