Марія Яремчук вперше підтвердила народження дитини і наїхала на свого зведеного брата

Гламур

Українська співачка Марія Яремчук вперше після народження дитини вийшла на зв'язок та розставила всі крапки над “і”.

Виконавиця у своєму Instagram офіційно підтвердила, що дійсно стала мамою. Утім, артистка планувала це тримати в таємниці, аби не перинатальний центр в Чернівцях, де вона народила малюка.

Виконавиця також пролила світло на те, хто ж став батьком дитини. До слова, Яремчук обурює, що пліткують нібито це співак Олександр Пономарьов, адже це не так. Артистка наголосила, що у виконавця є дружина, перед якою їй соромно за такі чутки. Тим часом у Марії є кохана людина, якій не приємно бачити новини про те, хто ж батько його сина.

“Жила я собі своє життя, нікого не чіпала, робила свої справи, спродюсувала кіно і стала мамою. Мало того, що Чернівецький перинатальний центр злив пресі інформацію про народження моєї дитини, час, стать та навіть ім'я, так виявилося, що батько – Олександр Пономарьов з якогось дива. Аж не зручно перед жінкою Саші, що вже говорити те, як читати батькові мого сина”, – обурилася артистка.

Також Марія Яремчук відреагувала на слова зведеного брата Дмитра Яремчука, який розповів, як вона не відреагувала на його привітання з народженням первістка та про “їхні специфічні стосунки”. Артистка заявила, що вони взагалі ніколи з ним не спілкувалися. Привітання Дмитра вона навіть не бачила. Сама ж Яремчук не вітала зведених братів із народженням дітей, адже не знала про це.

“Тут об'явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все життя бачила разів 15 максимум і пожалівся пресі, що я така “специфічна сестра”, не відповідала йому, і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти…Звідки я мала знати про це, Дімо? Ми ж не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна”, – обурилася Яремчук.

Наостанок артистка попросила поважати її особисті кордони та не розповсюджувати чутки.

“В ідеальному ідеалі хотілося б, щоб суспільство не просто поважало, а ще й захищало права матерів та їхнє здоров'я (психічне зокрема)”, – попросила співачка.

Нагадаємо, Марія Яремчук вперше стала мамою 8 травня. Артистка у Чернівцях народила сина.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *