Відомий український ведучий опинився в епіцентрі вибухової хвилі у Києві: “Думав загину”

Війна

Відомий український ведучий та блогер Ваня Рассел шокував, як окупанти влучили ракетою поблизу його будинку.

У своєму фотоблогу знаменитість розповів, що 8 липня масований ракетний удар по Україні ледь не залишив його без житла.  Так, Ваня приголомшив, як у сусідній будинок влучив ворожий снаряд і показав кадри з наслідками. За його словами, він був неймовірно наляканий вибуховою хвилею. На щастя, він залишився неушкодженим, але будинок, на жаль, не вцілів. Блогер досі намагається заспокоїти себе після побаченого та почутого.

“Писати, що я ненавиджу росію і т.д. немає сил! Я думаю, що всі в шоці від того, що сьогодні відбулося. Я думав, що загину. Ракета влучила в сусідній від мого будинок. Мене трясе! Н*х*й!”, – розповів Рассел.

Тим часом ведучого ще більше обурило те, як українці під час огляду наслідків удару, який зруйнував половину будинку, продовжили спілкуватися російською на вулиці.

 “На фоні й*б*на російська мова! С*к*, бл*т*! Пів будинку знищено, а вони, бл*т*, продовжують говорити російською! С*ка!”, – обурився блогер.

Нагадаємо, вранці, 8 липня, російські окупанти здійснили черговий злочинний обстріл України. На жаль, ворожа ракета влучила у дім музиканта Микола Пацюка. Артист шокував наслідками, де показав зруйновану квартиру та спалену автівку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *