Печиво на розсолі: дуже простий рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. У миску влийте розсіл, всипте цукор, соду і перемішайте віночком. У цю масу додайте олію. Перемішайте.
  2. Додайте просіяне борошно частинами і замісіть тісто. Воно має вийти нелипким, м'яким та пластичним.
  3. Викладіть тісто на робочу поверхню, присипану мукою. Розкачайте його до однакової товщини і виріжте з тіста печиво за допомогою форм або довільної форми.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.

Порада:

Тісто довго не вимішуйте.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *