Вибухи в Луганську та Макіївці: які об’єкти окупантів вражено (фото, відео)

Війна

У неділю, 4 серпня, в окупованому Луганську прогриміли потужні вибухи та спалахнула пожежа. 

Відповідні кадри опублікував у своєму Telegram-каналі український журналіст та блогер Денис Казанський.

За повідомленням очевидців, “прильоти” сталися на території підприємства “Трикотажник”, який російська армія використовує як склад боєкомплекту, артилерійського озброєння та ремонтну базу. 

Після вибухів на луганському підприємстві почалася сильна пожежа. Повідомляється про вторинну детонацію — очевидно, на складах вибухають боєприпаси.

Згодом голова Луганської ОВА Артем Лісогор уточнив, що в окупованому місті пролунало 12 вибухів внаслідок комбінованої атаки, з якою не впоралася розхвалена пропагандистами російська ППО.

За його словами, після вибухів пожежа виникла, зокрема, на майданчиках машинобудівного заводу, де зазвичай загарбники ремонтують та зберігають військову техніку. 

“Напевно, можна сказати, що ремонтували і зберігали”, – іронічно додав Лисогор.

Цього ж дня прогримів вибух на території промислового підприємства, де розташувалися окупанти, в місті Макіївці на Донеччині.

Нагадаємо, 4 серпня над окупованим Маріуполем здійнявся велетенський стовп диму, який видно з різних районів міста. Пожежа на ворожому військовому об’єкті була наслідком діяльності місцевого руху спротиву окупантам.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *