Зеленський і його команда “бачать союзників України в оточенні Трампа”: в Politico вказали, про кого йдеться

за кордоном

Президент України Володимир Зеленський та його офіс працюють над посиленням підтримки трьох людей, які є близькими до кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Про це повідомляє Politico.

У матеріалі зазначають, що Зеленський і його оточення “бачать союзників України в орбіті Трампа”. В Politico йдеться про те, що це ексочільник Ради нацбезпеки Роберт О’Браєн, держсекретар Майк Помпео, а також сенатор від штату Арканзас Том Коттон.

Зокрема, Майк Помпео виклав амбітний план підтримки України, що включає членство в НАТО.

“Такий план сподобався б навіть неоконсерваторам… Ніхто не знає точно, що може зробити Трамп у разі своєї перемоги на виборах”, — пише Politico.

“Константами його десятиліття на світовій арені є: непередбачуваність, транзакційний, а не принциповий підхід до міжнародних справ і схильність до персоналізації політики”, — йдеться у матеріалі.

За даними видання, перемога республіканця необов’язково означатиме те, що Україна “приречена”, а російський диктатор Володимир Путін “врятований”.

Нагадаємо, деякі експерти висловлюють думку, що в разі переобрання Дональда Трампа президентом США він припинить допомогу Україні, віддасть її територію і матиме справу безпосередньо з Володимиром Путіним, щоб нав'язати країні ганебний “мир”. Проте є фахівці, які переконані, що немає жодних доказів того, що така капітуляція буде частиною політики Трампа, і є багато доказів протилежного.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *