“Ворог переважає нас у 5-7 разів”: відома волонтерка назвала те, що дозволить Україні перемогти РФ

Війна

Технологічна мілітаризація суспільства дозволить подолати Російську Федерацію у війні. Зараз ворог переважає Україну уп’ятеро-усемеро.

Про це розповіла волонтерка, засновниця “Центру підтримки аеророзвідки” Марія Берлінська в інтерв'ю “Главкому”.

Волонтерка зазначила, що для цього потрібен комплексний і збалансований підхід, зокрема держава може компенсувати вартість навчання військових у приватних школах.

“Держава може це компенсувати, тим більше, що це не такі великі гроші. Один боєць, працюючи з безпілотними системами, може врятувати життя цілій роті – добрій сотні людей. А його підготовка може коштувати державі всього 5-7 тис. грн”, – зазначила Марія Берлінська.

За її словами, має бути не суто державне фінансування. Школи також можуть включатися і шукати кошти, наприклад, через надання комерційних послуг цивільному населенню. І багато шкіл це успішно реалізовують.

“Спільно перемогти ми можемо, якщо діятимемо розумно, об'єднано й технологічно. Технологічна мілітаризація суспільства дасть нам можливість перемогти навіть ворога, який переважає нас у 5-7 разів, а в чомусь – на порядки. Але за розумного підходу навіть це можливо”, – зазначила Марія Берлінська.

Нагадаємо, засновниця “Центру підтримки аеророзвідки” Марія Берлінська також зазначала, що завдяки тиску громадських активістів України на дипломатів Заходу нашій державі надали сучасну авіацію, зокрема винищувачі F-16.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *