Що додати до звичайного супу, щоб він став наваристим та ароматним

Різне

У досвідчених українських господинь є свої маленькі хитрощі приготування супів, і вони радо поділилися деякими зі своїх секретів. Щоб ваші супи смакували по-новому, до страви варто додавати певні інгредієнти, які точно є у вас на кухні. Розповідаємо, що можна додати до звичайного супу, щоб він став більш наваристим та ароматним.

Що додати до супу, щоб він став ще смачнішим: маленькі кулінарні хитрощі

  • Масло, вершки чи сметана. Додайте до супу один із цих інгредієнтів – і страва стане насиченою, ароматною та наваристою.
  • Зелень увиразнює смак перших страв, тому не варто забувати про неї. Якщо немає свіжої, можна додавати суху, але за дві хвилини до готовності, тоді її смак розкриється повністю.
  • Сода. Щоб повністю розкрити смак прянощів та зелені, можна додати до страви дрібку соди. Тоді суп вийде ароматним та наваристим.
  • Сік лимона. До супу можна додати трохи соку лимона, щоб він увиразнив його смак. Якщо страва грибна, тоді краще додавати вершки чи масло.  
  • Соєвий соус. Завдяки цьому інгредієнту смак страви повністю розкриється. Особливо соус допоможе проявитися м’ясу та овочам. Смак супу стане більш насиченим та яскравішим і смакуватиме по-новому.
  • Оцет. Щоб посилити аромат складників першої страви, можна додати кілька крапель оцту. Це дасть змогу овочам та м’ясу повністю розкрити свій смак.

Читайте також:

Які кришки не можна використовувати для консервації: ви точно про це не знали

Чому кава виходить несмачною: які помилки ми робимо під час заварювання напою

Що зробити з салом перед засолюванням: розкрито секрет для ідеального смаку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *