Воротар відбив два пенальті: “Жирона” без Циганкова вирвала перемогу над “Атлетиком” у Примері (відео)

Спорт

“Жирона” на своєму полі здолала “Атлетик” Більбао у матчі 9-го туру іспанської Ла Ліги сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Монтіліві” завершився з рахунком 2:1.

Каталонці відкрили рахунок на 39-й хвилині – відзначився Ясер Аспрілья. Через дві хвилини баски відповіли голом Ояна Сансет. На перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Перемогу підопічним Мічела приніс Крістіан Стуані, який реалізував пенальті на 90+9-й хвилині. Перед цим у складі “Атлетика” був вилучений Айтор Паредес, який за дві хвилини заробив дві жовті картки.

Головним ж героєм поєдинку став воротар “жиронців” Пауло Гассаніга, який відбив два пенальті. На 28-й він парирував удар Алехандро Беренгера, а на 58-й – Андера Еррери.

Український півзахисник “Жирони” Віктор Циганков пропустив матч проти “Атлетика” через травму, яку отримав у поєдинку другого туру Ліги чемпіонів з нідерландським “Феєнордом”.

Огляд матчу “Жирона” – “Атлетик”

Завдяки цій перемозі “Жирона” з 12 очками піднялася на 11-те місце в Примері. “Атлетик” з 14 балами посідає шосту позицію.

У десятому турі Ла Ліги, який відбудеться вже після міжнародної паузи, команда Циганкова 19 жовтня прийме “Реал Сосьєдад”. Того ж дня “Атлетик” вдома зустрінеться з “Еспаньйолом”.

Читайте також:

“Реал” з Луніним переміг “Вільярреал” у Примері, але втратив ключового гравця через травму (відео)

Покер Судакова приніс “Шахтарю” розгромну перемогу над ЛНЗ у чемпіонаті України (відео)

Збірна України розтрощила Францію та здобула “бронзу” чемпіонату світу-2024 з футзалу (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *