Капустяна запіканка з манкою на сковороді: рецепт смачної низькокалорійної страви

Другі страви
  1. У окропі відваріть дрібно нарізану капусту 10 хвилин до м'якості. Відкиньте на друшляк і відтисніть руками від зайвої вологи.
  2. Цибулю ріпчасту очистіть, дрібно наріжте. Обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
  3. До капусти додайте обсмажену цибулю, яйця, дрібно нарізаний кріп, манну крупу, сіль та перець. Залишіть на 10-15 хвилин, щоб манка набрякла.
  4. Капустяну масу викладіть на розпечену сковороду, змащену олією. Накрийте кришкою, зменште вогонь до мінімуму та залиште на плиті на 15-20 хвилин. Потім за допомогою великої плоскої тарілки переверніть запіканку і смажте зі зворотного боку ще 10 хвилин.

Поради:

Приправи додайте на свій смак.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *