Корова затоптала на смерть 29-річну дівчину, яка хотіла її сфотографувати

за кордоном

В Англії 29-річну дівчину на смерть затоптала корова.

Про це передає ВВС.

Ребекка Морріс вигулювала свого песика в полі і надіслала своїй мамі фото з підписом “корови”.

Коли вона не відповіла на подальші текстові повідомлення, батьки пішли шукати її на полі, зображеному на фото.

Рідні знайшли Ребекку в полі смертельно пораненою.

Судово-медичний експерт повідомив, що Морріс мала відбитки копит на грудях і плечі, а також отримала травму печінки, що призвело до її смерті від внутрішньої кровотечі. За його словами, перші заходи екстреної допомоги свідчили, що на жінку напали або її задушили, але в результаті розтину лікар не виявив жодних доказів причетності іншої людини.

“Характер травм та їхня тяжкість занадто серйозні, щоб бути спричиненими іншою людиною, вони відповідають великій важкій істоті, як-от корова”, – сказав він.

На його думку, кількість травм була “не настільки великою”, щоб свідчити про участь усього стада, натомість він вважає, що це, можливо, був “інцидент за участю однієї корови”.

Розслідування присяжних встановило, що фермер Дон Гаттон, який володів фермою на момент інциденту, розмістив попереджувальні знаки, щоб попередити собаківників про худобу в полі. Громадська пішохідна доріжка була позначена жовтими стовпчиками або дорожніми покажчиками.

Гай Гаттон, син власника ферми, сказав, що Морріс знайшли пораненою далеко від визначеної доріжки. За його словами, в той час на полі було 17 або 18 корів і одне теля. Він запевняв, що худоба була спокійною. Його 79-річний батько продав ферму, бо був “дуже засмучений інцидентом”.

Раніше ми писали, що окупанти на Харківщині вбили 2 тисячі корів (відео).

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *