П’ять порід собак, які, на думку експертів, найкраще підходять для життя у квартирі

Різне

Якщо ви живете в квартирі і бажаєте завести собаку, потрібно знати, які породи собак підходять або не підходять для проживання в ній.

Генеральний директор Pet Sprint Анджело Сорбелло назвав п’ять порід собак, які найкраще підходять для проживання в невеликому приміщенні.

Найважливішими факторами, які варто враховувати, є розмір собаки, його темперамент і рівень енергії. Для зайнятих власників домашніх тварин, які проживають у невеликих приміщеннях, найбільше підходять породи собак, що не потребують спеціального догляду та з низькими потребами у фізичних вправах.

Анджело Сорбелло каже: “Хоча багато хто вважає, що всім собакам потрібно багато місця, реальність така, що деякі породи насправді краще підходять для проживання в квартирі, ніж інші”.

Найкращі собаки для проживання в квартирі на думку експертів

Французький бульдог – на першому місці. Вони вважаються компаньйонами, які не потребують спеціального догляду і є ідеальними для диванного способу життя, оскільки зазвичай ведуть ледаче життя. Відпочинок на дивані не буде проблемою для французьких бульдогів.

На другому місці – кавалер-кінг-чарльз-спанієль. Ця порода собак відома своєю ніжністю і була названа “найкращим компаньйоном на колінах”.

На третьому місці ши-цу – порода собак, “пристосована до невеликих домівок”.

На четвертому та п’ятому місцях ідуть хорт і мопс, які також підходять для невеликих приміщень.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *