П’ять способів, як утеплити сарай для курей зсередини, щоб взимку пернатим було тепло

Різне

Як утеплювач можна використовувати різні матеріали, але слід пам'ятати одне важливе правило: утеплення проводять по всіх поверхнях приміщення, зокрема, стелі та підлозі.

Пінопласт

Недорогий утеплювач, який можна використовувати для стін і стелі. Головними перевагами пінопласту можна назвати його дешевизну та легкість монтажу. Однак, з часом його листи сильно деформуються, а тому вам доведеться їх замінювати на нові.

Мінеральна вата

Цей матеріал чудово підходить для утеплення стелі, хоча його інколи використовують також і для стін. Такий крок буде виправданий в тому разі, якщо стіни сараю для курей виконані з фанери і дощок.

Екструдований пінополістирол

Сучасний матеріал з пористою структурою, який може замінити пінопласт. Його часто використовують для утеплення як стін, так і підлоги.

Стизол

Він включає всі переваги екструдованого пінополістиролу, але додатково ще й має стійкість до вологості, а це дуже важливо, якщо приміщення підсобне і відрізняється посередньою вентиляцією.

Тирса

Дешевий утеплювач, який підійде викнятково для підлоги. Якщо ви просто розсипете тирсу по поверхні, ноги пернатих залишатимуться в теплі, що позитивно вплине на їхнє здоров'я.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *