Ірина Федишин неочікувано показала нового члена родини: “Маленьке чудо”

Гламур

Українська співачка Ірина Федишин повідомила радісну новину.

Тепер у її великій родині оселився ще один маленький пухнастик. Так, Ірина з чоловіком взяли маленького цуценя. За словами артистки, це була одна з найзаповітніших мрій її обох синів Юри та Олега. Тож, вона наважилися й у результаті має двомісячного песика, якого назвали Барні.

“Маємо нового друга. Знайомтеся, наш новий член родини – Барні. Який він гарний, красунчик! Ми трохи з Віталіком шоковані. Ну Юрчик дуже хотів собаку, Олежик теж. І ми вирішили наважитися нарешті. Ми нікому нічого не казали. Ніхто не знає. Маленький гарний хлопчик. Маленьке чудо. Два місяці”, – замилувала співачка у фотоблогу.

Ірина зізналася, що хвилювалася перед тим, як показати пухнастика родині. Проте все ж поділилася з фанами зворушливим моментом, як її сини відкривають коробку з бажаним сюрпризом. Спершу хлопці не повірили власним очам, але потім одразу взялися обіймати нового чотирилапого друга. І зрештою, цуценя поступово облаштувалося у новій родині.

Нагадаємо, нещодавно у родині співачки Джамали також відбулися зміни. Після народження третього сина виконавиця здійснила свою мрію й теж показала нового пухнастого члена родина.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *