На Полтавщині чоловік у приміщенні ТЦК вкоротив собі віку

Події

У Полтавській області в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних чоловік наклав на себе руки.

Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП.

“21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. Слідів насилля виявлено не було”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка, який перебував у розшуку, доправили до пункту попереднього збору військовозобов'язаних. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, що призвело до складання акта відмови. Планувалося повідомити поліцію про кримінальне правопорушення відповідно до статті 336 Кримінального кодексу України. Раніше цей громадянин вже був засуджений за тією самою статтею на три роки з умовним терміном, який завершився у вересні.

Повідомляється, що на військовозобов'язаного не чинили жодного фізичного або психологічного тиску — він чекав на оформлення документів на збірному пункті. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за даним фактом, проводиться службове розслідування для з'ясування всіх причин та обставин.

Нагадаємо, у Київській області затримали двох очільників ТЦК та СП. Вони заробили понад 1 млн доларів на ухилянтах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *