Щоб не зіпсувати смак легендарного салату: кулінари розповіли, які огірки краще додавати в “Олів’є”

Різне

Дехто дуже любить експериментувати, додаючи до класичного рецепту нові інгредієнти, щоб розкрити смак страви. Однак, кажуть досвідчені кулінари, такі експерименти не завжди доречні.

Якщо говорити про традиційний “Олів'є”, то в Мережі сперечаються про те, які огірки краще додавати до салату: свіжі, мариновані чи солені.

Звісно, тут усе залежить від ваших власних побажань і смаку. Однак у класичній страві з іншими інгредієнтами найкраще все ж поєднуються саме солені огірки. Хоча якщо їх немає під рукою, можна віддати перевагу маринованим.

З чим це пов'язано? Спеціалісти стверджують, що саме солені й мариновані огірки найкраще поєднуються зі смаком майонезу.

А ще огірки з банки за своєю пружністю нагадують усі інші компоненти салату, а тому створюють ідеальну структуру. Якщо взяти свіжі, вони будуть значно твердішими.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *