РФ вдарила по Старокостянтинові дронами: у місті є руйнування і потерпілі

Події

Зранку 24 жовтня армія РФ атакувала Хмельницьку область безпілотниками. Спрацювали сили ППО. Втім, у Старокостянтинівській громаді є постраждалі й руйнування.

Про це повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін та міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук у коментарі “Суспільному”.

За словами керівника ОВА, внаслідок російської атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок. Рятувальникам вже вдалося ліквідувати пожежу. Наразі триває робота з розбирання конструкцій. Також пошкоджено дах готелю та нежитлове приміщення. Вибухова хвиля повибивала вікна в одній із бібліотек області.

Мер Старокостянтинова повідомив, що відомо про чотирьох постраждалих.

“В громаді зазнала руйнувань будівля готелю. Там повністю знесло дах. Окрім того, у багатоповерхівках та приватних будинках вибиті вікна та шибки. Наразі на місцях працюють усі відповідні служби”, – наголосив чиновник.

До слова, тривога в Хмельницькій області тривала від 03:50 до 09:11. За словами очільника ОВА, сили ППО знищили вісім ворожих БпЛА типу “Shahed”.

Як повідомлялося, сьогодні зранку на Хмельниччині лунали вибухи. Повітряні сили попереджали про загрозу застосування ударних БпЛА для Старокостянтинова. 

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *