VININFORM
← Назад до новин
Всі новини
Маринована капуста "п’ятихвилинка": смачна, хрустка і готова вже зранку
Зображення
Хрустка, ароматна й освіжаюча саме така виходить капуста “п’ятихвилинка”, яку господині готують, коли хочеться чогось смачного, але часу обмаль. Рецептом швидкої капусти ділиться РБК-Україна з посиланням на публікацію Консервація та Кулінарія в Telegram. Інгредієнти: Для маринаду: Як приготувати: Нашаткуйте капусту, натріть моркву на крупній тертці, а часник наріжте пластинками. Якщо хочете зробити закуску більш яскравою, додайте трохи буряка або кілька скибочок яблука. Щільно утрамбуйте овочі у скляну банку або емальований посуд. У каструлю влийте воду, додайте всі компоненти маринаду та прокип’ятіть 5 хвилин. Залийте киплячим маринадом капусту, накрийте кришкою й залиште на ніч при кімнатній температурі. Вже зранку страва готова, капуста виходить ніжною, з легкою кислинкою й виразним ароматом часнику. Вас може зацікавити:
Останні новини