VININFORM
← Назад до новин
Всі новини
Ідеальний трюк для перевірки готовності випічки вдома
Зображення
Новий простий "тест на блиск" допомагає без термометра визначити, чи випічка вже готова. Достатньо поглянути, як світло відбивається від скоринки і результат не підведе. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Real simple. Деталі методу "Тест на блиск" - найпростіший показник, що випічка готова. Все тому, що верхівка втрачає свій блискучий, вологий вигляд, що сигналізує про те, що тісто застигло.

Якщо орієнтуватись на блиск, то печиво виходить ідеально м’яким в центрі та достатньо хрустким по краях. Звичайно, ви можете поєднати цей трюк з кількома іншими простими способами, щоб ваше печиво завжди було ідеально пропеченим. Важливо, що матова поверхня може свідчити про те, що верхній шар вже пропікся і підсох, але не гарантує, що центр печива також готовий. Як перевіряти далі:

Як ще можна перевірити готовність випічки Перевіряти готовність випічки можна різноманітними способами. Серед них: Якщо верх швидко рум’яниться, а середина ще сирувата - накрийте фольгою і продовжуйте випікання. Дайте випічці 5-10 хвилин "відпочити" після духовки - тепло всередині завершить приготування. Для великих виробів рекомендується термометр для точного визначення готовності. Вас може зацікавити:
Останні новини