VININFORM
← Назад до новин
Всі новини
Такі еклери в магазині не купите: рецепт, який вийде з першого разу
Зображення
Домашні еклери, як у найкращій пекарні, можна приготувати легко вдома. Знайдено ідеальний рецепт приготування заварного тіста та ніжного крему. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка. Рецепт смачних еклерів  Для тіста знадобляться такі продукти: Інгредієнт для крему: Спосіб приготування В каструлю додайте масло, сіль та 40 мл води. Поставте на вогонь до повного розчинення. Далі зменшіть вогонь, додайте борошно і перемішуйте. В результаті має вийти заварне тісто.

Приготування тіста для еклерів (фото: кадр з відео) Для крему в каструлю додайте борошно, цукор, жовток, молоко та ретельно перемішайте. Поставте на вогонь і варіть, постійно помішуючи. Викладіть крем у миску, накрийте харчовою плівкою та залиште охолоджуватись.

Зварний крем для еклерів (фото: кадр з відео) Далі до тіста вбийте 1 яйця та перемішайте міксером. Загалом варто вбити 8 яєць, але це потрібно зробити поступово. На деко влийте олію. За допомогою кондитерського мішка сформуйте еклери. Випікайте при 180 градусів 40 хв.

Приготування домашніх еклерів (фото: кадр з відео) Збийте міксером 200 г масла і додайте заварний крем. В окремій ємкості збийте міксером вершки з ванільним цукром і поступово додайте у крем. На паровій бані розтопіть шоколад. В кожному еклері зробіть маленький надріз і наповніть їх кремом.

Приготування еклерів (фото: кадр з відео) В кінці змастіть кожен еклер зверху шоколадом.

Рецепт смачних домашніх еклерів (фото: кадр з відео)   Вас може зацікавити:

Останні новини