VININFORM
← Назад до новин
Всі новини
Найкращий спосіб маринування скумбрії від шеф-кухаря: легко та дуже смачно
Зображення
Маринована скумбрія - улюблена страва багатьох, і приготувати її вдома простіше, ніж здається. Найефективніший спосіб зберегти ніжність та насичений смак риби - маринування зі спеціями та оцтом. Цей метод дозволяє скумбрії залишатися соковитою. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку українського шеф-кухаря Олександра Огородніка. Рецепт домашньої маринованої скумбрії Необхідні такі інгредієнти: Спосіб приготування Спочатку риби потрібно очистити та нарізати кільцями. Також потрібно нарізати цибулю великими кільцями. В миску викладіть на низ шар цибулі, далі рибу і так до кінця, поки всі інгредієнти не закінчаться.

Приготування маринованої скумбрії (фото: кадр з відео) Для маринаду в банці з'єднайте сіль, перець, цукор, олію, оцет та лавровий лиск. Все ретельно перемішайте і залийте рибу. Поставте в холодильник на 24 маринуватись. Занадто багато солі може сильно "приготувати" рибу, зробивши її сухою і жорсткою. Тому важливо не переборщити.

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений Олександр Огороднік (@o_gorodnik)

Вас може зацікавити:
Останні новини