VININFORM
← Назад до новин
Всі новини
Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх
Зображення
Солоні еклери з печінкою тріски - це незвичайна закуска, яка вразить своїмм виглядом. Рецепт включає класичне тісто для еклерів, що робить страву легкою у приготуванні та насиченою за смаком. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк. Рецепт солоної закуски з еклерів  Для приготування еклерів потрібно: Тісто має бути густе, але водночас текти із лопатки. Для мусу із печінки тріски необхідно: Обовʼязково олію із печінки тріски злийте, адже з нею мус не вийде. Для декору: Спосіб приготування В каструлю влийте воду, додайте масло та сіль. Доведіть до кипіння, всипте борошно та ретельно переміщайте. Далі по одному вмішуйте яйця. Готове тісто висаджуйте кондитерським мішком на деко.

Приготування закуски з еклерів (фото: кадр з відео)​​​​​​​ Випікайте еклери при температурі 180 градусів 35-40 хв, залежно від розміру еклерів.  Для мусу збийте в блендері всі інгредієнти. В еклерах відріжте верхню частину і начиніть мусом. Зверху прикрасьте перепелиним яйцем та зеленню.

Рецепт солоної закуски з еклерів (фото: кадр з відео)   Вас може зацікавити:

Останні новини