Солона закуска з еклерів на святковий стіл: готується легко, а вигляд здивує усіх
Солоні еклери з печінкою тріски - це незвичайна закуска, яка вразить своїмм виглядом. Рецепт включає класичне тісто для еклерів, що робить страву легкою у приготуванні та насиченою за смаком.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.
Рецепт солоної закуски з еклерів
Для приготування еклерів потрібно:
- масло - 50 г
- вода - 150 г
- борошно - 150 г
- дрібка солі
- яйця - 3-4 шт.
Тісто має бути густе, але водночас текти із лопатки.
Для мусу із печінки тріски необхідно:
- печінка тріски - 1 банка
- яйця відварені - 2 шт.
- крем сир - 100 г
- майонез - 1 ст.л
Обовʼязково олію із печінки тріски злийте, адже з нею мус не вийде.
Для декору:
- перепелині яйця - 10 шт.
- зелень
Спосіб приготування
В каструлю влийте воду, додайте масло та сіль. Доведіть до кипіння, всипте борошно та ретельно переміщайте. Далі по одному вмішуйте яйця. Готове тісто висаджуйте кондитерським мішком на деко.
Приготування закуски з еклерів (фото: кадр з відео)
Випікайте еклери при температурі 180 градусів 35-40 хв, залежно від розміру еклерів.
Для мусу збийте в блендері всі інгредієнти. В еклерах відріжте верхню частину і начиніть мусом. Зверху прикрасьте перепелиним яйцем та зеленню.
Рецепт солоної закуски з еклерів (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- "Оселедець під шубою" у вигляді торта
- Рецепт десерту, який готується 12 хв і без духовки
- Домашній прозорий холодець, який вийде у кожного