Трендові стрижки для жінок з овальним обличчям: ідеальні зачіски для неслухняного волосся

Різне

Якщо у вас овальна форма обличчя, тоді вам личитимуть практично всі зачіски, незалежно від типу та структури локонів. Цьогоріч стилісти надають перевагу ультрасучасним варіантам таких зачісок, як боб, каре та піксі, тому вибрати є з чого. Розповідаємо, які стрижки найкраще пасуватимуть до обличчя овальної форми.

Стрижка боб

Таку стрижку можна робити як на коротке, так і на середнє волосся. Головне, щоб зачіска мала легку асиметрію, яка надаватиме обличчю свіжості та прибере непотрібний об’єм у нижній частині. До того ж грайливий градуйований боб надасть вилицям виразності й тендітності одночасно, зробить образ сучасним і повітряним.

Стрижка лоб

Така зачіска обрамляє лице, неначе бахромою, завдяки спеціальній техніці градуювання. Шари стрижки підкреслять вилиці, не видовжуючи і не вкорочуючи лице. Її роблять на волосся середньої довжини, вона ідеальна для неслухняних локонів.

Багатошарова стрижка на середню довжину волосся

Жінкам з овальним обличчям пасуватиме будь-яка багатошарова стрижка. А завдяки асиметричному чи подовженому чубку загальний образ набуде легкості та грайливості. До того ж такі стрижки вважаються омолоджувальними, тому підходять усім жінкам, яким за 50.

Суперкоротка стрижка піксі

Зачіска належить до топових омолоджувальних зачісок, підходить для будь-якого типу обличчя і структури волосся. Завдяки ультрамодній техніці стрижки обличчя набуває еталонного витонченого вигляду.

Стрижка шегі

Така зачіска буде ідеальною для власниць кучерявого та хвилястого волосся. Багатошарова стрижка з довгим чубком – це справжня знахідка для дівчат з овальним типом обличчя.

Читайте також:

Топові омолоджувальні стрижки для повного та квадратного обличчя: не потребують укладання

Якщо не встигли помити голову: одна проста зачіска, яка допоможе приховати масне волосся

Стрижки, які ніколи не вийдуть з моди: омолоджують, увиразнюють красу, не потребують укладання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *