Вальпургієва ніч 1 травня 2024 року: три ритуали для збільшення сексуальності

Астрологія

Вальпургієва ніч, як і багато інших свят, може вважатися часом для звернення до сексуальності та відкриття нових аспектів вашого ставлення до нього. Однак важливо пам'ятати про власні межі та комфорт, а також про повагу до партнера.

Ось три ритуали, які можуть допомогти вам збільшити сексуальність у Вальпургієву ніч:

  1. Медитація на енергію сексуальності: сідайте в зручному положенні в темному, спокійному місці. Закрийте очі та зосередьте увагу на своєму диханні. Візьміть кілька глибоких, рівних вдихів та видихів. Після цього уявіть собі, що ви вбираєте енергію сексуальності з навколишнього простору. Відчуйте, як ця енергія заповнює вас, робить вас більш привабливими та сексуальними.

  2. Заряджання афродизіаками: Вальпургієва ніч відома своєю магічною енергією, тому це – чудовий час для заряджання афродизіаками або еротичними об'єктами. Ви можете покласти свої об'єкти на вікно або під місячне світло, зберігаючи їх вдень в тіні, а вночі в місячному промінні. Під час заряджання візуалізуйте свої наміри для збільшення сексуальності та привабливості.

  3. Ритуал кохання: спільно з вашим партнером або самостійно ви можете провести ритуал кохання, який включає свічки, ефірні олії або аромати. Сідайте разом або один поруч з іншим, заплющте очі та подякуйте одне одному за присутність у вашому житті. Потім намалюйте на своєму тілі або тілі вашого партнера символи кохання та привабливості, використовуючи олії або аромати. Намагайтеся почути, побачити, відчути та відчути енергію кохання, що оточує вас.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, що раніше тарологиня передбачила ситуацію на фронті

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *